Det blev såhär... :
En liten aptitretare med Pata Negra och lantsalami,
gurkorna fick vikariera för de bortglömda oliverna.
En hejdundrande grönsakskavalkad under konstruktion; stekta
steklökar, vitlökar, salladslökar, sockerärtor,
ugnsförvärmd sötpotatis i skivor, paprika, broccoli samt..
...lätt förkokta, förstekta klyftade rödbetor som alla
lades i en ugnsform tillsammans med tärnad
Fetaost och som sedan fick gratineras ett tag.
Köttet/huvudnumret; oxfilé som bryntes en aning och
skivades upp, lades i en ugnsform med tryffelsmör ovanpå
innan det åkte in i ugnen och vände (vi är en familj
som gillar väldigt "ogenomstekt" nötkött....)
Köttet som kommit ut ur ugnen igen
Inte helt tokigt... Skulle kunna bli en (o)vana...
Må Ä.H resa mycket och ofta....!
Vill ha min Ä.H. nära.Gillar de fina recepten.Har testat.GK.
SvaraRaderaElsa
Vad roligt att du har testat Elsa och att det blev gott! Mat är livet!
Radera