fredag 4 juli 2014

En dag att fira

lånad
 
Hade vi fortfarande bott kvar i USA hade detta varit en dag att fira, nämligen 4:e juli, USA:s självständighetsdag. Vi har många häftiga minnen därifrån med släkt och vänner från 4:e julifirande, våra tankar går ständigt till släkt och vänner som finns därborta, långt bort på andra sidan det stora havet. Istället firar vi här hemma idag, på svensk mark. Vi firar att Lillebror faktiskt fyller 12 år idag!

lånad
 
Vädergudarna är än så länge på vår sida; solen strålar och temperaturen är lagom ljum på +21.


Efter rejält slit har jag nu tvättat klart husets fönster och vi kan nu se ut igen på riktigt. Eller egentligen för första gången sedan vi köpte huset (alla fönster var nämligen igentejpade med allehanda olika tejp, förmodligen i ett försök att isolera mot drag), det var troligen många år sedan insidan mellan de dubbla fönstren hade smakat på tvättsvampen... 



Nu är det dags att förbereda sig själv en aning, Lillebror ska bjudas ut på lunch och sedan väntas förberedelser till eftermiddagens firande med mat och godsaker, morföräldrarna väntas dessutom ner på besök över helgen, det blir jättekul!
 
En ny "vän" som överraskade mig igår i rabatten
  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar