fredag 12 april 2013

Hjärnsemester. Tapasbricka

...råder, tydligen. Eller troligen utmattning efter några bråda dagar med många järn i elden. I dag ett par motgångar, den ena efter att byggvarorna levererats till sommarstället men efter några turer i tur- och returgående trafik per telefon löste sig allting till det bästa och vi kan bara säga heja heja till byggvaruhuset, fantasiskt bra jobbat! Den andra motgången gick förvånansvärt lätt att åtgärda men kunde ha gått rent åt pepparn istället.
Nedan kommer några bilder som ger ett smakprov på dagens aktiviteter...

Fortsättning följer i renoveringsprojektet och det känns som om idén håller...


Ett besök hos en av älsklingsvovvarna i tillvaron, här en solbadande sådan med
 aktiv svans.  

Avslutning på veckan  

Ikväll fredag gjorde jag delikatessbrickor till samtliga. Oerhört välbehövligt. Iskylt bubbel i glasen (för oss vuxna). Innehållet på brickan bjöd jämtländska tunnbrödschips, vindruvor, oliver, tryffelsalami, italiensk coppa, fransk lantsalami, gryereost, schwarzwaldskinka och marquisost. 
Nu viker jag ner mig i soffan. God afton!

Tillägg till inlägget ovan:


  
Ä.H bjuder läskande dryck; en "Fidel Castro:
1 glas

isbitar
lime
4cl mörk rom
ginger ale
äppelbitar  

Grunda med isbitar i glaset.
Limeklyftorna pressas på limesaft över isen och läggs därefter ner i glaset. Häll sedan ner 4cl mörk rom. Skär ca 2 msk äppelbitar i kuber och lägg ner i glaset. Fyll på med ginger ale. 

3 kommentarer:

  1. Jag glömde vilken dålig idé det var att titta på din blogg när man är hungrig. Det var det fredagsnöjet. Tack så j-vla mycket.

    SvaraRadera
  2. Underbart,underbart,under....!
    Enkelt å läckert.
    Tack för fina tipset.
    Susann GILLAR

    SvaraRadera
  3. Ser sååå lyxigt ut.
    Smart.........
    LIL sa

    SvaraRadera