måndag 16 juni 2014

Äntligen!

I dag fick vi glädjen att inviga vår alldeles nya inbyggnadsugn! Förra helgen när vi flyttade in hade den dåvarande ugnen det otroligt dåliga omdömet att säga upp sig. Helt utan förvarning la den av och under en veckas tid har vi varit rejält begränsade i matlagningen. Denna helg har vi farit runt och letat efter en lämplig ersättare. Vi fastnade slutligen för en inbyggnadsugn från Siemens. 


Ugnsbytet kom lite tidigare än vad det var tänkt, vi hade inte räknat med denna utsvävning just nu utan mer till vintern... 
Men saker blir sällan som man har tänkt sig, den nya ugnen känns i alla fall fantastisk och smälter perfekt in i det nästan färdiga, nyrenoverade köket.

För övrigt tillbringar jag långa timmar i trädgården då växtligheten är frodig bortom alla ord. Det kommer ta tid att röja fram den trädgård som faktiskt finns här men den är också väldigt spännande att upptäcka. Jag är löjligt lycklig över den viltväxande murgrönan som dyker upp här och var. Murgröna är en av mina absoluta favoritväxter och att få ha den växande i överflöd här känns som en julklapp som aldrig tar slut!

 En hög stubbe som får agera stöd till slingrande murgröna

... en trädstam som klätts i murgröna..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar