torsdag 17 oktober 2013

Nyheter

 lånad

 Några av er vet redan men inte alla. Och för er som inte känner mig personligen berörs inte direkt i alla fall, men här är de senaste nyheterna för vår familj: vi ska packa kappsäckarna och flytta. Mer om detta steg kommer att skildras i bloggen framöver; flytten går inte av stapeln förrän till skolavslutningen nästa år så det är ett tag kvar. För att svara på eventuella frågor om varför så handlar det helt enkelt om att förverkliga vår dröm sedan länge. Trots att det medför att vi måste ta oss över vissa trösklar som en flytt alltid innebär; logistik, planering, jobb, vänner och anhöriga som blir kvar där vi bor idag.

lånad
 
Vi resonerar som så, att vänner kan man ha oavsett avstånden emellan. Vår flytt kommer innebära stort avstånd från dem vi är vana att se, träffa och umgås med (sisådär 60 mil) men vi är fortfarande inom landets gränser - det är ju positivt i alla fall.

Beslutet mognade fram relativt kvickt under sommaren och det hela utlöstes efter att lantstället såldes och den fysiska friheten var återvunnen så att säga. Det nya boendet är en villa av äldre modell som kommer att renoveras till stora delar, något som jag troligen kommer att ha med här på bloggen senare också.

lånad

Vi är alla väldigt glada, förväntansfyllda och har dåligt tålamod med att få komma iväg. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar