fredag 7 juni 2013

Sommarfrid

 

 Med denna lilla förtröstansfulla lapp i lyckokakan från snabbmatstället häromdagen åkte vi, inte till Hawaii utan mot sommarstället. Men jag lever på hoppet om att än dag kunna besöka de evigt gröna öarna på andra sidan jorden....

 

 Det har varit ett par alldeles strålande dagar på sommarstället. Det har blivit en hel del arbetsinsatser som vanligt, framförallt satsade karlarna i familjen på att såga upp ett gäng gamla stockar till ved för att sedan staplas i vedboden, motorsågen och vedklyven gick varma.


 Grannkatten kom som vanligt och inspekterade att allt gick rätt till, det är en stolt pjäs som inte nedlåter sig till att notera tomtgränser, hela världen är hans territorium och ofta ser vi honom nedlägga möss på våra gräsmattor.



En festligare grillmiddag intogs igår tillsammans med sällskapspigga föräldrar som dessutom invigde gäststugan. Stugan fick med beröm godkänt, gästerna vaknade ordentligt utsövda. Gårdagens middag, dagens frukost och lunch intogs utomhus i det gröna på bilden ovan, lilla gråsparvsmamman arbetade frenetiskt hela tiden med att leverera mat till sina ungar som bor under takpannorna ovanför vår "uteplats".

 Solnedgång över ladan på sommarstället

 Detta blir allt för ikväll, vi hoppas på fler solvarma dagar på landet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar