söndag 23 juni 2013

Midsommarhelgen



Midsommarhelgen 2013: denna helg lämnade verkligen inget att önska. Det kanske mest avgörande vilkoret för en lyckad helg var (är fortfarande) vädret; sanslöst mycket solsken i vår del av landet och en behaglig värme.


Mycket efterlängtad samvaro med riktigt goda gamla vänner samt även en (för oss) liten nyare bekantskap - guldkant! Bara några dagar tills vi träffar dessa härliga människor igen!


Traditionsenligt och efterlängtat midsommarfirande tillsammans med nära och kära, massor av god mat och dryck. Utan att det ledde till demoraliserad måttlöshet (alla vaknade troligen utan baksmälla).
 



Oväntat tillskott och sällskap under midsommarafton; Vovven fick möjlighet med kort varsel att utgöra femte familjemedlemmen. Väl på plats för midsommarfirandet var Vovven centrum, han kunde springa lös och hade fri tillgång till lek och bus hela dagen tillsammans med alla som deltog. Makalös uppmärksamhet!










Lillebror och Vovven i soldränkt midsommarpromenad från sjön, total tystnad förutom pratglada fåglar som jobbade på att överösta varandra med den ena vackra melodin efter den andra.


Det finns bara ett par ord som kan beskriva mina tankar och känslor för de gågna dagarna: tacksamhet och fullständig lycka. Hoppas ni alla andra har haft det lika bra!

Iskall och väldigt torr...

2 kommentarer:

  1. Underbara svenska midsommarfröjd.Man bara älskar detta.Sommarbilderna impar.Duktig fotograf.
    Firade själv aftonen i staden.
    Gillar, Ella sa

    SvaraRadera
  2. Visst är det härligt Ella! Man går omkring med ett fånleende i ansiktet hela tiden...
    tacks för snälla kommentarer!

    SvaraRadera