fredag 19 juli 2013

Ett dopp i glädjefontänen!

Vad bättre sätt att avsluta veckan på än att få tillbringa dagen tillsammans med bästa vännen Vovven? Det var alldeles för länge sedan vi sågs, Vovvens matte lånade generöst ut Vovven idag när jag frågade henne. Förutom våra sedvanliga buslekar med bollar och några soldränkta promenader fick Vovven även följa med mig på en liten tur till bästväninnans sommarcafé (se tidigare inlägg om Pure Retreat). Det blev spännande; för första gången träffades min lånevovve bästväninnans hund.


Efter en mycket (av oss) påpassad och långdragen (läs:försiktig av oss) hälsningsceremoni stod det klart; hundarna gillade varandra. Mycket. En hel del pussar och ansiktstvätt utbyttes och det tog inte lång stund innan de lojt låg bredvid varandra på gräsmattan.


Vilken lycka - vilken lyckträff! Hundarna skötte sig exemplariskt och bästväninnan och jag började genast att smida planer på allt "roligt vi kan göra tillsammans".

  
Vad som verkligen blir av återstår att se.... men en och annan långtur i skogarna lär det nog bli under hösten. Det gäller bara att få Vovvens matte att inte ana/se det begynnande missbruket av att låna Vovven för ofta....


 Även om dagen var varm och hundarna till synes låg och latade sig var båda pigga på att knalla iväg tillsammans, som tur var erbjöd caféet en mobil dryckesbar för de fyrbenta när vi kom tillbaka.


 ... och somliga var törstigare än andra...



1 kommentar:

  1. Tredje bilden är obetalbar. Morran i ett nötskal. Tack för en underbar dag!

    SvaraRadera